Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек, свято духовності, мудрості і знань!Представники кафедри у складі завідувача, д.т.н., проф. Дейниченка Г.В., к.т.н., професорів Постнова Г.М., Афукової Н.О., к.т.н., доц. Дмитревського Д.В. другого жовтня 2017 р. відвідали наукову бібліотеку ХДУХТ. Викладачі кафедри привітали співробітників бібліотеки із Всеукраїнським днем бібліотек; відмітили наполегливу, самовіддану працю колективу бібліотеки, який виконує широкий спектр функцій щодо збереження і передачі читацькій аудиторії знань, культури і пам’яті багатьох поколінь.
Співробітники наукової бібліотеки під керівництвом директора, канд. наук із соціальних комунікацій Бакуменко Л.Г. зустріли викладачів тепло і радісно, святково оформили приміщення, організували показ відеоролика про співробітництво та сумісні поїздки викладачів кафедри та колективу бібліотеки щодо відвідування видатних місць Харківщини.
З нагоди свята викладачі кафедри передали у фонд бібліотеки подарунки у вигляді таких нових видань:
– монографія «Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок» авторів Дейниченка Г.В., Івашини Л.Л., Колісниченко Т.О. (К. : Видавничий дім «Кондор», 2017. – 124 с.);
– навчальний посібник «Устаткування підприємств харчування. Практикум. Ч. 2: Теплове устаткування» авторів Дейниченка Г.В., Афукової Н.О., Постнова Г.М., Червоного В.М., Дмитревського Д.В. (К.: Фірма «ІНКОС», 2015. – 384 с.);
– програма та матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», яку кафедра організувала та провела разом з колегами кафедри обладнання переробних і харчових виробництв ім. проф. Ф.Ю. Ялпачика Таврійського державного агротехнологічного університету (Харків-Мелітополь-Кирилівка: ХДУХТ, 2017).
Під час зустрічі колектив кафедри та співробітники бібліотеки обмінялися думками щодо підтримки активних стосунків між кафедрою та науковою бібліотекою ХДУХТ, обговорили плани на подальше співробітництво.