Вийшов з друку третій том видання «Энциклопедия питания»

????????????Вийшов з друку третій том видання «Энциклопедия питания», яка є першою в Україні оригінальною десятитомною енциклопедичною працею науково-педагогічних працівників, що охоплює різні питання, пов’язані з харчуванням людини, а також із розвитком технології кулінарної продукції.

В третьому томі енциклопедії «Характеристика продуктов питания» наведені відомості щодо складу, властивостей, правил зберігання, кулінарного призначення продуктів харчування.

В розробці третього тому енциклопедії брали участі завідувач кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, д.т.н., професор Дейниченко Г.В. та к.т.н., доцент цієї ж кафедри Золотухіна І.В.

Енциклопедія призначена спеціалістам у галузі харчування, а також студентам, аспірантам, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та суміжними спеціальностями. Книга також буде цікава широкому колу читачів, які займаються питаннями харчування.

Обсяг 3 тому енциклопедії – 46,76 умовних друкарських аркушів, тверда палітурка, мова видання – російська.