Студенти ННІХТБ ХДУХТ на II етапі студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”

16 – 17 травня 2019 року в м.Мелітополі, в Тавріському державному агротехнологічному університеті ім.Дмитра Моторного відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”.

Для визначення найкращих, в Мелітополі зібралися переможці І етапу олімпіади, який проводився у кожному із 16 закладів вищої освіти, що відрядили своїх представників для участі в фінальному етапі. Зокрема, це:

  • Вінницький національний аграрний університет;
  • Дніпровський державний аграрно-економічний університет;
  • Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м.Кривий Ріг);
  • Луцький національний технічний університет;
  • Львівський національний аграрний університет;
  • Миколаївський національний аграрний університет;
  • Національний університет біоресурсів і природокористування України;
  • Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»;
  • Національний університет харчових технологій;
  • Одеська національна академія харчових технологій;
  • Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя;
  • ДВНЗ Український державний хіміко-технологічний університет;
  • Харківський державний університет харчування та торгівлі;
  • Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка;
  • Центральноукраїнський національний технічний університет.

Харківський державний університет харчування та торгівлі  на Олімпіаді преставляли студенти навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу , групи ПМ-15 Мельник Марія Іванівна та Старков Віталій Олексійович, а також  студент групи М-58м Чаплюн Дмитро Олександрович.  Зав.кафедрою устаткування харчової і готельної індустрії ім.М.І.Беляєва ХДУХТ професор Дейниченко Г.В.  був введений до складу організаційного комітету Олімпіади.

Завдання Олімпіади складалося з трьох турів – письмового конкурсного завдання, тестування та креслярсько-графічного завдання.  Підсумкові бали за всіма турами надавали кінцевий результат.  За підсумками роботи журі Олімпіади  за перемогу  у II етапі Всеукраїнської  студентської олімпіади  дипломом II ступеня було нагороджено студента Старкова В.О. За оригінальність представлення творчої частини  завдання у II  етапі Всеукраїнської студентської олімпіади  грамотою оргкомітету була нагорождена студентка Мельник М.І.  За вміння обирати кращу стратегію вирішення завдань II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади  грамотою оргкомітету було нагорождено студента Чаплюна Д.О.

Цікавою була не тільки робота, але й організація дозвілля для учасників Олімпіади.  На другий день  для студентів і членів журі було організовано виїзд на базу відпочинку ТДАТУ ім.Петра Моторного  “Салют”, яка знаходиться на березі Азовського моря , у смт.Кирилівка. Також учасники Олімпіади мали змогу взяти участь у міській ході в м.Мелітополі , присвяченій Дню української вишиванки.

Колектив кафедри устаткування харчової і готельної індустрії  ім.М.І.Беляєва щиро вітає  учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з перемогою і бажає ім подальших успіхів в навчанні  та творчому професійному зростанні.