Новорічні та різдвяні привітання колег

Викладачі кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва Харківського державного університету харчування та торгівлі отримали привітання з новорічними та різдвяними святами від колег зі споріднених вищих навчальних закладів та партнерів:
– з кафедри обладнання харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя за підписом д.т.н., проф. Вітенько Тетяни Миколаївни, проректора з міжнародного співробітництва, завідувача кафедри;
– від Демидюка Федора Петровича, провідного спеціаліста з науково-технічної інформації Міжнародного відділу ХДУХТ, експерта-консультанта з європейських рамкових програм науково-технічного співробітництва Європейського Союзу;
– від к.т.н., доц. Івашини Лілії Леонідівни, доцента кафедри туризму та готельної справи Черкаського державного технологічного університету;
– від колег з кафедри “Технологии и организации предприятий питания” Російського економічного університету ім. Г.В. Плеханова за підписом к.т.н., доц. Ліпатової Людмили Павлівни та доц. Жубрєвої Тетяни Василівни;
– з кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Національного університету харчових технологій за підписом завідувача кафедри, д.т.н., проф. Мирончука Валерія Григоровича та к.т.н., доц. Змієвського Юрія Григоровича;
– особисто від к.т.н., доц. Рижкової Таїси Миколаївни, доцента кафедри технологій переробки і стандартизації продуктів тваринництва Харківської державної зооветиранирної академії;
– від д.т.н., проф. Сукманова Валерія Олександровича, професора кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі Полтавського університету економіки і торгівлі;
– від д.т.н., проф. Тележенко Любові Миколаївни, завідувача кафедри технології ресторанного та оздоровчого харчування Одеського національної академії харчових технологій;
– від колег з Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг;
– від колективу кафедри «Обладнання переробних і харчових виробництв» Таврійського державного агротехнологічного університету;
– від аспірантки кафедри Галяпи Ірини Михайлівни;
– від к.т.н., доц. Гладкої Алли Дмитрівни;
– від к.т.н., доц. Карнаушенко Юлії Вікторівни (Керченський державний морський технологічний університет)
– від Президента Національної Асоціації Кулінарів Росії Віктора Беляева;
– від Президента Асоціації шеф-кухарів Сербії Джорджа Костича;
– від Оргкомітету Першої Міжнародної конференції «Україна-ЄС: сучасні технології, економіка та право» (м. Кошице, Словаччина);
– від колективу сайту Science-Community.org за підписом керівника проекту Мележика Євгена;
– з видавництва «Факт» (м. Харків).
happy new year

Висловлюємо вдячність колегам за щирі та теплі побажання та зичимо всім добробуту та нових педагогічних, наукових і професійних перемог у 2016 році!