Майстер-клас компанії Е-груп

25 березня 2015 року на кафедрі технології харчування Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу ХДУХТ відбувся майстер-клас компанії Е-груп з використанням та демонстрацією технічних можливостей устаткування торговельної марки «Apach». Майстер-клас проводився з використанням наступних зразків устаткування – пароконвектомат, овочерізка, м’ясорубка, розстоєчна шафа, шприц для наповнення ковбасних оболонок, індукційна плита, а також низки інших видів обладнання та інвентарю торговельної марки «Apach».

Презентацію обладнання проводив бренд-кухар торговельної марки «Apach» Володимир Єманов, який продемонстрував на практиці технічні можливості та переваги використання нових сучасних видів обладнання, провів дегустацію кулінарних виробів, які було виготовлено безпосередньо разом з учасниками майстер-класу.

За запрошенням колективу кафедри технології харчування співробітники кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва к.т.н., ст. викладач Дмитревський Д.В., к.т.н., ст. викладач Червоний В.М., к.т.н., доцент Горєлков Д.В. відвідали майстер-клас устаткування торговельної марки «Apach». Вони ознайомились з будовою та особливостями експлуатації пароконвектоматів «Apach», провели бесіди з бренд-менеджерами з питань монтажу цього виду обладнання та особливостей його конструктивного виконання і експлуатації.

Колектив кафедри харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва висловлює подяку колегам кафедри технології харчування та особисто її завідуючій д.т.н., професору Грінченко О.О за запрошення взяти участь у роботі майстер-класу та надану можливість на практиці ознайомитись із сучасними зразками технологічного обладнання закладів ресторанного господарства.

IMG_20150325_125734 IMG_20150325_160553 IMG_20150325_132749 IMG_20150325_164001 IMG_20150325_170745 IMG_20150325_165058