ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

10-14 травня 2016 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв».
Під час проведення олімпіади були представлені провідні галузеві навчальні заклади України. В вирішенні завдань олімпіади взяли участь студенти  Національного університету харчових технологій, Луцького національного технічного університету, Одеської національної академії харчових технологій, Вінницького національного аграрного університету, Таврійського державного агротехнологічного університету, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка, а також  Харківського державного університету харчування та торгівлі.
За результатами роботи учасників  журі прийняло рішення нагородити переможців олімпіади дипломами та подарунками у особистому заліку.
І місце  посів студент Національного університету харчових технологій Жмуд Ігор Юрійович. ІI місце посів   студент Луцького національного технічного університету Козел Леонід Миколайович. ІII місце  посів студент Харківського державного університету харчування та торгівлі Лісовицький Віктор Романович.
Крім цього, учасники олімпіади отримали нагороди у командному заліку. Студенти Одеської національної академії харчових технологій Лазебна Юлія Миколаївна, Букшій Олег Анатолійович, Нейченко Микола Миколайович посіли I місце. Студенти Вінницького національного аграрного університету Підлубний Олег Олегович, Клімик Володимир Іванович, Корнійчук Сергій Валерійович посіли II місце. Студенти Таврійського державного агротехнологічного університету Муравйов Артем Миколайович, Лисянська Надія Олегівна, Шуляк Наталія Олександрівна посіли III місце.
Викладачі кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, вітають переможців, висловлюють подяку всім студентам, які приймали участь в олімпіаді, та бажають їм успіхів у подальшій навчальній та науковій діяльності!