Працевлаштування

img_1671

Мельник Максим Григорович. Технічний директор ТОВ «МакросПлюс».
Закінчив факультет обладнання та технічного сервісу Харківського державного університету харчування та торгівлі у 2008 році. Дипломна робота була присвячена дослідженню роботи мембранних установок на підприємстві з виробництва пива і виконувалась на кафедрі устаткування підприємств харчування (після 2013 року – кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва).
На сьогодні працюю технічним директором ТОВ «МакросПлюс», яка працює на ринку інжинірингових і будівельних послуг з провідними підприємствами харчової галузі, серед яких можна виокремити «Сан ІнБев Україна», «Балтійська Пивоварна Група», «Українська Пивна Компанія», «Енор Україна», а також безліччю підприємств і компаній регіонального значення.
Підприємство виконує монтаж виробничого обладнання та технологічних систем, складання і монтаж гідравлічних систем, монтаж трубопроводів, складання та монтаж металоконструкцій, будівельно-монтажні та ремонтні роботи, токарно-фрезерний роботи тощо.
Щирі слова вдячності висловлюю кафедрі устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва на чолі з д.т.н., проф. Г.В. Дейниченком за те, що за роки навчання сформувався як обізнаний спеціаліст харчової галузі, який може вирішувати різноманітні інженерні проекти!

ЛихобабаЛихобаба Олександр. Фахівець з оснащення професійним обладнанням закладів ресторанного господарства компанії «Е-групп».

Навчався на факультеті обладнання та технічного сервісу Харківського державного університету харчування та торгівлі з 2011 р. по 2015 рік. Виконував магістерську роботу на кафедрі харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва та захистив магістерську роботу на тему: «Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату» під керівництвом Заслуженого діяча науки і техніки України, Відмінника освіти України, академіка Української технологічної академії д.т.н., професора Дейниченка Г.В.
У компанії Е-груп працює з 2014 року і займає посаду фахівця з оснащення професійним обладнанням підприємств громадського харчування. У його зобов’язання входить виявлення потреби, підбір обладнання з урахуванням обсягів і технологічних карт, повна комплектація підприємств ресторанного господарства. Формування документації по супроводу обладнання для об’єкта (договір поставки, договір гарантії, договір монтажу, акти прийому-передачі та актів введення в експлуатацію). Контроль за передачею бухгалтерських документів, видаткових накладних та товаротранспортних накладних.

«Шановні друзі! Час навчання на факультеті обладнання та технічного сервісу пройшов для мене швидкоплинно и дуже яскраво. Завдяки наданій можливості кафедрою харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва та факультетом з першого курсу навчання я отримав можливість долучитись до цікавого світу наукових дослідів і наукових конференцій, цікавих практичних розробок. Так, я мав змогу побувати в різних містах України та ближнього зарубіжжя. Я вдячний факультету та кафедрі за отримані знання, надані можливості, які дозволили мені працювати за спеціальністю і отримати посаду в одній з найкращих компаній України».